domingo, 30 de noviembre de 2014

Comença l'aventura!

Avui he conegut a l'Alba i a la seva mare! Ens han reunit ( a les mentores, les mentorades i a les famílies respectives) al Centre Cívic de l'Onyar i hem fet una dinàmica per emparellar-nos i saber amb qui passaríem tot un any d'experiències.



Ha sigut una estona molt bonica on he pogut saber una mica d'ella: On estudia, on viu, si té germans...I hem concretat també un dia per veure'ns la setmana que ve juntament amb la seva mare, la Mónica. Tinc moltíssimes ganes de començar!!

Una mica sobre mi...

Hola! Primer de tot em presento una miqueta...

Sóc l'Andrea, tinc 21 anys i estudio el Grau de Pedagogia a la Universitat de Girona.

Quan em van oferir participar a la prova pilot d'aquest any dedicada al Sector Est de Girona, no vaig poder negar-m'hi. Sempre m'ha interessat saber més sobre l'ètnia gitana, bàsicament perquè estic acostumada a que la majoria de vegades se'n parli despectivament i se'ls englobi a tots dintre del mateix sac. I jo, apuntant-me al projecte, volia viure realment des de dintre què els mou, què els inquieta, què volen, què desitgen,què anhelen... i poder acabar la mentoria reafirmant la meva hipòtesis sobre totes aquestes preguntes: Que tot el que desitgen i volen és el mateix que nosaltres, que no són diferents a cap dels que vivim a la ciutat, i no mereixen ser exclosos de la societat com fins ara.


El dia 9 de novembre conec a l'Alba, una noia de 12 anys que viu a Font de la Pòlvora a la que li faré la mentoria. Estic molt nerviosa i a la vegada tinc moltes ganes de poder començar aquesta experiència que de ben segur serà tan enriquidora!